Tuesday, January 13, 2009

Un roman arestat pentru droguri, acuzat si ca a jefuit o banca din Chicago

BOGDAN LUNGU 40979-424
va fi eliberat pe : 07-17-2013
FCI SANDSTONE
FEDERAL CORRECTIONAL INSTITUTION
P.O. BOX 1000
SANDSTONE, MN 55072


Daca pentru unii Decembrie este luna cadourilor, pentru altii a fost luna surprizelor.
Romanul BOGDAN LUNGU, in varsta de 24 de ani a fost arestat pe 20 Decembrie 2008, la Chicago pentru posesie de droguri. In timp ce era in arest, aceasta a avut parte de o vizita surpriza. Nu, nu a lui Mos Craciun, ci a baietilor de la FBI.
Motivul era banuiala ca acesta ar fi fost autorul jefului de la sucursala Chase Bank, de la adresa 5813 North Milwaukee, din Chicago, Illinois, petrecut pe 17 November, 2008.

Acesta se pare ca si-a parcat masina, un Plymouth Voyager, pe o strada din apropiere, a intrat in banca si a inmanat un bilet caseritei cu un mesaj de amenintare cum ca este inarmat si ca ar fi bine sa-i dea cat mai rapid banii din casa, altfel va folosi arma. Dupa ce a luat 5,034 de dolari acesta s-a facut nevazut.
Romanul se pare ca a fost identificat din intamplare, datorita legaturii sale cu un alt jaf de banca. Numerele de la masina lui apareau in baza de date a politiei din Chicago, ca fiind cea care a transportat un alt infractor cautat de politie. Dupa ce a verificat proprietarul masinii, agentul federal GARRETT H. CROON a descoperit ca romanul, era intamplator arestat pentru droguri. Dupa ce i-a vazut fotografia acesta a remarcat ca semana foarte bine cu cel de pe imaginile surprinse de camerele de luat vederi de la banca Chase.
Confruntat cu aceste evidente, dar si altele precum haine si obiecte personale folosite in timpul jafului, ridicate de la locuinta romanului de FBI, acesta din urma se pare ca a recunoscut imediat ca el este cel care a jefuit banca.

No comments:

Post a Comment