Sunday, April 20, 2014

Nicolae Rus politistul din Floresti cu tupeu de smecher de cartier

Nicolae Rus un politist clujean ce abuzeaza de functia pe care o are, punand aiurea pe drumuri masina politiei care putea sa se ocupe de alte infractiuni mult mai grave de pe raza comunei Floresti sau zonele limitrofe.

"Un incident petrecut saptamana trecuta in Floresti ii socheaza pe iubitorii de animale. Un politist, alertat de sotia sa, legitimeaza,  retine la fata locului dupa care conduce la sectie pe un tanar, care, impreuna cu iubita, isi plimbau cainii pe un camp din spatele blocurilor de pe strada Eroilor. Sotia politistului, aflata in zona cu cei doi copii si cu o alta femeie mai in varsta, s-ar fi speriat de labradorul care alerga liber. Filmarea publicata ieri pe Facebook a starnit un val de reactii in online, majoritatea de partea tinerilor, considerand abuziv comportamentul politistului. Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Cluj fac cercetari, iar politistul vrea sa ii dea in judecata pe cei doi tineri. Incidentul s-a petrecut in 20 noiembrie, pe un teren din spatele blocurilor din zona Eroilor, Floresti. Cei doi tineri, proprietarii celor doi labradori isi plimbau cainii acolo, cand au aparut doua femei cu doi copii mici intr-un carucior.
“Catelusa aurie era fara lesa si s-a apropiat de ele, de curiozitate. Nu le-a atins, nu a sarit pe carucior, s-a oprit la 3-4 metri de ele. Am avut un schimb de replici, le-a spus Sebi sa stea linistite, ca nu musca, iar ele au inceput sa strige la noi, sa ne jigneasca si sa ne ameninte cu sotul care lucreaza la politie”, a povestit pentru Ziar de Cluj Moni Aldea.
http://www.ziardecluj.ro/tupeul-politistului-nesimtit-din-floresti-acuzat-de-comportament-abuziv-ii-da-judecata-pe-cei-care-l

No comments:

Post a Comment